Nabeschouwing Club Brugge - Cercle Brugge (2-0) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zondag 16 maart 2014 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Club Brugge het zondag 16 maart 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge.

Via de Club Brugge - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Cercle Brugge (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Cercle Brugge is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 53e minuut dacht Club Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Meunier. Helaas voor Club Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 91e minuut was het Club Brugge dat via T. Meunier dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - Cercle Brugge
2
0
LIVE Club Brugge - Cercle Brugge 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor T. De Sutter Club Brugge
8' Wissel Cercle Brugge Wissel K. Van Roose voor S. Wils Cercle Brugge
46' Wissel Club Brugge Wissel N. Castillo voor L. Refaelov Club Brugge
53' Doelpunt Club Brugge Doelpunt T. Meunier met assist van M. Lestienne Club Brugge
61' Wissel Cercle Brugge Wissel S. Buyl voor M. Uchebo Cercle Brugge
64' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor T. Meunier Club Brugge
71' Wissel Club Brugge Wissel W. Sobota voor T. De Sutter Club Brugge
71' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Naudts voor K. DHaene Cercle Brugge
84' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor N. Castillo Club Brugge
86' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor I. NDiaye Cercle Brugge
91' Doelpunt Club Brugge Doelpunt T. Meunier met assist van M. Lestienne Club Brugge
93' Wissel Club Brugge Wissel Víctor Vázquez voor M. Lestienne Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Cercle Brugge
Opstellingen Club Brugge - Cercle Brugge

Voorbeschouwing Club Brugge - Cercle Brugge

Club Brugge en Cercle Brugge treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Cercle Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 31 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cercle Brugge. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Cercle Brugge slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.