Nabeschouwing Club Brugge - Genk (2-0) || Jupiler Pro League 2013/2014

Woensdag 16 april 2014 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Club Brugge het woensdag 16 april 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Genk.

Via de Club Brugge - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Genk (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Genk is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor B. Kumordzi van Genk. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 65e minuut het veld moest verlaten. In de 71e minuut was het Club Brugge dat via J. Jørgensen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. De Sutter dacht na 88 minuten te scoren voor Club Brugge, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - Genk
2
0
LIVE Club Brugge - Genk 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Genk Gele kaart voor B. Kumordzi Genk
22' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Ó. Duarte Club Brugge
61' Wissel Genk Wissel S. Cissé voor J. Vossen Genk
65' Tweede gele kaart Genk Tweede gele kaart voor B. Kumordzi Genk
69' Wissel Genk Wissel J. Gorius voor S. Schrijvers Genk
71' Doelpunt Club Brugge Doelpunt J. Jørgensen met assist van L. Refaelov Club Brugge
71' Wissel Genk Wissel J. Simaeys voor K. Mbodji Genk
75' Gele kaart Genk Gele kaart voor J. Simaeys Genk
82' Wissel Club Brugge Wissel E. Guðjohnsen voor V. Odjidja-Ofoe Club Brugge
85' Wissel Club Brugge Wissel W. Sobota voor M. Lestienne Club Brugge
88' Doelpunt Club Brugge Doelpunt T. De Sutter met assist van L. Refaelov Club Brugge
89' Wissel Club Brugge Wissel T. Dierckx voor T. De Sutter Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Genk
Opstellingen Club Brugge - Genk

Voorbeschouwing Club Brugge - Genk

Club Brugge en Genk treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 9 februari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 10 keer wist de ploeg van Club Brugge te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Club Brugge. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.