Nabeschouwing Genk - Club Brugge (3-2) || Jupiler Pro League 2013/2014

Donderdag 15 mei 2014 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Genk het donderdag 15 mei 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge.

Via de Genk - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Club Brugge (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Genk en Club Brugge is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht Genk op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Kumordzi. Helaas voor Genk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Club Brugge dat via M. Lestienne dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Kumordzi dacht na 55 minuten te scoren voor Genk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde Club Brugge via W. Sobota, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Genk via I. Mboyo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genk - Club Brugge
3
2
LIVE Genk - Club Brugge 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Genk Doelpunt B. Kumordzi met assist van K. Mbodji Genk
32' Doelpunt Club Brugge Doelpunt M. Lestienne Club Brugge
55' Doelpunt Genk Doelpunt B. Kumordzi met assist van B. Hamalainen Genk
57' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Ó. Duarte Club Brugge
60' Wissel Club Brugge Wissel Víctor Vázquez voor Ó. Duarte Club Brugge
65' Wissel Club Brugge Wissel E. Guðjohnsen voor N. Castillo Club Brugge
72' Doelpunt Club Brugge Doelpunt W. Sobota met assist van Víctor Vázquez Club Brugge
73' Gele kaart Genk Gele kaart voor I. Mboyo Genk
79' Gele kaart Genk Gele kaart voor J. Vossen Genk
79' Wissel Genk Wissel K. Tshimanga voor B. Hamalainen Genk
80' Gele kaart Genk Gele kaart voor B. Kumordzi Genk
83' Doelpunt Genk Doelpunt I. Mboyo met assist van T. Buffel Genk
84' Wissel Club Brugge Wissel T. De Sutter voor L. Refaelov Club Brugge
88' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor L. De Bock Club Brugge
91' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor E. Guðjohnsen Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Club Brugge
Opstellingen Genk - Club Brugge

Voorbeschouwing Genk - Club Brugge

Genk en Club Brugge treffen elkaar in de 9e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Genk en Club Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 16 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Genk favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Club Brugge slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.