Nabeschouwing Gent - KV Oostende (1-1) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 21 september 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Gent het zaterdag 21 september 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - KV Oostende (1-1)

De Jupiler Pro League 2013/2014 wedstrijd tussen Gent en KV Oostende geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 54e minuut dacht Gent op voorsprong te komen via een doelpunt van N. De Schutter. Helaas voor Gent werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut was het KV Oostende dat via Fernando dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gent - KV Oostende
1
1
LIVE Gent - KV Oostende 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Gent Gele kaart voor César Arzo Gent
46' Wissel Gent Wissel Y. Soumahoro voor H. Van der Bruggen Gent
46' Wissel Gent Wissel S. Privat voor H. Kage Gent
54' Eigen doelpunt Gent Eigen doelpunt N. De Schutter Gent
56' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Brillant KV Oostende
64' Wissel KV Oostende Wissel Fernando voor J. Wilmet KV Oostende
72' Gele kaart Gent Gele kaart voor D. Hubert Gent
78' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Fernando met assist van F. Berrier KV Oostende
78' Wissel KV Oostende Wissel J. Lukaku voor T. Van Imschoot KV Oostende
87' Wissel KV Oostende Wissel M. Jonckheere voor S. Siani KV Oostende
90' Gele kaart Gent Gele kaart voor Y. El Ghanassy Gent
92' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor M. Jonckheere KV Oostende