Nabeschouwing Gent - Lierse (4-0) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 3 mei 2014 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Gent het zaterdag 3 mei 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lierse. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Lierse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Lierse (4-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Lierse is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 30e minuut dacht Gent op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Habibou. Helaas voor Gent werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Gent dat via M. Habibou dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Habibou dacht na 46 minuten te scoren voor Gent, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 74e minuut scoorde Gent via H. Kage, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gent - Lierse
4
0
LIVE Gent - Lierse 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Lierse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Wissel Lierse Wissel Zizo voor Hossam Ghaly Lierse
30' Doelpunt Gent Doelpunt M. Habibou met assist van D. Miličević Gent
33' Doelpunt Gent Doelpunt M. Habibou met assist van G. Ruyssen Gent
35' Gele kaart Lierse Gele kaart voor A. El Messaoudi Lierse
42' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Pedersen Gent
42' Wissel Lierse Wissel A. Swinkels voor A. El Messaoudi Lierse
46' Doelpunt Gent Doelpunt M. Habibou met assist van D. Miličević Gent
62' Wissel Gent Wissel E. Gavazaj voor D. Miličević Gent
68' Wissel Gent Wissel H. Kage voor J. Vandeputte Gent
68' Wissel Lierse Wissel S. Diomandé voor A. Tahiri Lierse
74' Doelpunt Gent Doelpunt H. Kage met assist van E. Gavazaj Gent
83' Wissel Gent Wissel B. Dejaegere voor G. Ruyssen Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Lierse
Opstellingen Gent - Lierse

Voorbeschouwing Gent - Lierse

Gent en Lierse treffen elkaar in de 6e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Lierse in de Jupiler Pro League vond plaats op 5 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lierse. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Gent favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Lierse slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.