Nabeschouwing Gent - Zulte-Waregem (0-1) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zondag 16 maart 2014 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Gent het zondag 16 maart 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Zulte-Waregem (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Zulte-Waregem is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 84e minuut dacht Zulte-Waregem op voorsprong te komen via een doelpunt van Idrissa Sylla. Helaas voor Zulte-Waregem werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gent - Zulte-Waregem
LIVE Gent - Zulte-Waregem 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Gent Gele kaart voor Z. Diabaté Gent
39' Wissel Gent Wissel E. Gavazaj voor H. Kage Gent
60' Wissel Gent Wissel Renato Neto voor B. Dejaegere Gent
61' Wissel Zulte-Waregem Wissel F. Olinga voor I. Conté Zulte-Waregem
63' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Leye Zulte-Waregem
65' Wissel Zulte-Waregem Wissel Idrissa Sylla voor M. Leye Zulte-Waregem
68' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. NDiaye Zulte-Waregem
76' Wissel Gent Wissel N. Pedersen voor H. Van der Bruggen Gent
80' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Asare Gent
84' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Idrissa Sylla met assist van T. Hazard Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Zulte-Waregem
Opstellingen Gent - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Gent - Zulte-Waregem

Gent en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 30 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Zulte-Waregem favoriet. 8 keer wist de ploeg van Gent te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Gent. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.