Nabeschouwing Kortrijk - Club Brugge (4-1) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zondag 20 oktober 2013 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Kortrijk het zondag 20 oktober 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Club Brugge (4-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Kortrijk en Club Brugge is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Kortrijk. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Kortrijk op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Santini. Helaas voor Kortrijk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Club Brugge dat via B. Engels dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 37e minuut kreeg T. De Sutter van Club Brugge voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Club Brugge de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 57e minuut scoorde Kortrijk via E. Coulibaly, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 65 minuten spelen wist Kortrijk via I. Santini de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 95e minuut scoorde I. Santini namens Kortrijk. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 92e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het B. Engels van Club Brugge die voortijdig moest vertrekken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - Club Brugge
4
1
LIVE Kortrijk - Club Brugge 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor T. De Sutter Club Brugge
22' Penalty Kortrijk Penalty I. Santini Kortrijk
32' Doelpunt Club Brugge Doelpunt B. Engels met assist van V. Odjidja-Ofoe Club Brugge
37' Tweede gele kaart Club Brugge Tweede gele kaart voor T. De Sutter Club Brugge
39' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor S. De Smet Kortrijk
57' Doelpunt Kortrijk Doelpunt E. Coulibaly met assist van Ž. Tomašević Kortrijk
65' Doelpunt Kortrijk Doelpunt I. Santini met assist van M. Oussalah Kortrijk
66' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor I. Santini Kortrijk
67' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor V. Odjidja-Ofoe Club Brugge
67' Wissel Club Brugge Wissel Víctor Vázquez voor J. Jørgensen Club Brugge
67' Wissel Club Brugge Wissel K. Fatai voor L. Refaelov Club Brugge
69' Wissel Kortrijk Wissel B. Raman voor S. De Smet Kortrijk
87' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor W. Sobota Club Brugge
95' Penalty Kortrijk Penalty I. Santini Kortrijk
92' Rode kaart Club Brugge Rode kaart voor B. Engels Club Brugge
90' Wissel Kortrijk Wissel T. Chevalier voor B. Capon Kortrijk
91' Wissel Kortrijk Wissel D. Ragolle voor E. Coulibaly Kortrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Club Brugge
Opstellingen Kortrijk - Club Brugge

Voorbeschouwing Kortrijk - Club Brugge

Kortrijk en Club Brugge treffen elkaar in de 11e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en Club Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 december 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 7 keer wist de ploeg van Kortrijk te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Kortrijk. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.