Nabeschouwing Kortrijk - Genk (2-2) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zondag 16 maart 2014 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Kortrijk het zondag 16 maart 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Genk (2-2)

De Jupiler Pro League 2013/2014 wedstrijd tussen Kortrijk en Genk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 9e minuut dacht Kortrijk op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Pavlović. Helaas voor Kortrijk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Kortrijk dat via S. De Smet dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Gorius dacht na 47 minuten te scoren voor Genk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde Genk via S. Cissé, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - Genk
2
2
LIVE Kortrijk - Genk 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Kortrijk Doelpunt N. Pavlović Kortrijk
12' Gele kaart Genk Gele kaart voor K. Koulibaly Genk
14' Penalty Kortrijk Penalty S. De Smet Kortrijk
31' Wissel Genk Wissel I. Mboyo voor J. Vossen Genk
39' Gele kaart Genk Gele kaart voor B. De Ceulaer Genk
47' Penalty Genk Penalty J. Gorius Genk
49' Gele kaart Genk Gele kaart voor B. Kumordzi Genk
60' Wissel Genk Wissel S. Cissé voor B. De Ceulaer Genk
64' Doelpunt Genk Doelpunt S. Cissé met assist van B. Hamalainen Genk
75' Wissel Genk Wissel P. Gerkens voor F. Camus Genk
77' Wissel Kortrijk Wissel T. Chevalier voor E. Coulibaly Kortrijk
79' Wissel Kortrijk Wissel Ž. Tomašević voor I. Santini Kortrijk
83' Wissel Kortrijk Wissel M. Heylen voor S. De Smet Kortrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Genk
Opstellingen Kortrijk - Genk

Voorbeschouwing Kortrijk - Genk

Kortrijk en Genk treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 30 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 12 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Kortrijk als Genk wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.