Nabeschouwing Kortrijk - Lokeren (3-3) || Jupiler Pro League 2013/2014

Vrijdag 9 augustus 2013 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Kortrijk het vrijdag 9 augustus 2013 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Lokeren (3-3)

De Jupiler Pro League 2013/2014 wedstrijd tussen Kortrijk en Lokeren geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 52e minuut dacht Lokeren op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Harbaoui. Helaas voor Lokeren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Kortrijk dat via I. Santini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Taravel dacht na 62 minuten te scoren voor Lokeren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde Lokeren via J. Remacle, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Kortrijk via I. Santini de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 93e minuut scoorde I. Santini namens Kortrijk. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - Lokeren
3
3
LIVE Kortrijk - Lokeren 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Doelpunt Lokeren Doelpunt H. Harbaoui met assist van J. Remacle Lokeren
54' Doelpunt Kortrijk Doelpunt I. Santini met assist van T. Chevalier Kortrijk
59' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor R. Reynaud Kortrijk
61' Wissel Kortrijk Wissel B. Capon voor B. Martin Kortrijk
62' Doelpunt Lokeren Doelpunt J. Taravel met assist van J. Remacle Lokeren
64' Doelpunt Lokeren Doelpunt J. Remacle met assist van N. De Pauw Lokeren
67' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor H. Harbaoui Lokeren
72' Wissel Kortrijk Wissel B. Raman voor S. De Smet Kortrijk
73' Wissel Lokeren Wissel A. Scholz voor G. Galitsios Lokeren
74' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor N. Pavlović Kortrijk
77' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor A. Scholz Lokeren
83' Doelpunt Kortrijk Doelpunt I. Santini met assist van T. Matton Kortrijk
87' Wissel Lokeren Wissel E. Sağlık voor N. De Pauw Lokeren
93' Penalty Kortrijk Penalty I. Santini Kortrijk
92' Wissel Lokeren Wissel J. Trompet voor J. Remacle Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Lokeren
Opstellingen Kortrijk - Lokeren

Voorbeschouwing Kortrijk - Lokeren

Kortrijk en Lokeren treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 21 december 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokeren. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Lokeren favoriet. 4 keer wist de ploeg van Kortrijk te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Kortrijk. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.