Nabeschouwing KV Oostende - Cercle Brugge (2-0) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 7 december 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt KV Oostende het zaterdag 7 december 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstadion (Neustrelitz) in Neustrelitz.

Via de KV Oostende - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Cercle Brugge (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Cercle Brugge is geëindigd in een 2-0 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 62e minuut dacht KV Oostende op voorsprong te komen via een doelpunt van Fernando. Helaas voor KV Oostende werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 93e minuut was het KV Oostende dat via J. Wilmet dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Cercle Brugge
2
0
LIVE KV Oostende - Cercle Brugge 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor K. Van Roose Cercle Brugge
44' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor G. Mertens Cercle Brugge
46' Wissel KV Oostende Wissel N. Mushekwi voor Y. Brouckaert KV Oostende
46' Wissel Cercle Brugge Wissel L. Van Eenoo voor T. Van Acker Cercle Brugge
62' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Fernando met assist van F. Berrier KV Oostende
65' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor H. Cornelis Cercle Brugge
75' Wissel Cercle Brugge Wissel G. Monachello voor K. Van Roose Cercle Brugge
82' Wissel KV Oostende Wissel D. Dessaer voor N. De Schutter KV Oostende
87' Wissel KV Oostende Wissel J. Wilmet voor L. Depoitre KV Oostende
88' Wissel Cercle Brugge Wissel S. Buyl voor T. Smolders Cercle Brugge
93' Doelpunt KV Oostende Doelpunt J. Wilmet met assist van F. Berrier KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Cercle Brugge
Opstellingen KV Oostende - Cercle Brugge

Voorbeschouwing KV Oostende - Cercle Brugge

KV Oostende en Cercle Brugge treffen elkaar in de 18e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Cercle Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 17 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cercle Brugge. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Cercle Brugge favoriet. 1 keer wist de ploeg van KV Oostende te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor KV Oostende. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.