Nabeschouwing KV Oostende - Gent (1-1) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 26 april 2014 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt KV Oostende het zaterdag 26 april 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstadion (Neustrelitz) in Neustrelitz.

Via de KV Oostende - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Gent (1-1)

De Jupiler Pro League 2013/2014 wedstrijd tussen KV Oostende en Gent geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 3e minuut dacht Gent op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Habibou. Helaas voor Gent werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het KV Oostende dat via F. Brillant dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Gent
1
1
LIVE KV Oostende - Gent 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Penalty Gent Penalty M. Habibou Gent
11' Gele kaart Gent Gele kaart voor Y. Soumahoro Gent
37' Gele kaart Gent Gele kaart voor B. Dejaegere Gent
56' Wissel KV Oostende Wissel Fede Vico voor P. Sladek KV Oostende
63' Doelpunt KV Oostende Doelpunt F. Brillant met assist van J. Wilmet KV Oostende
72' Wissel Gent Wissel N. Pedersen voor Y. Soumahoro Gent
77' Wissel KV Oostende Wissel N. De Schutter voor T. Foket KV Oostende
80' Wissel Gent Wissel J. Vandeputte voor B. Dejaegere Gent
85' Wissel Gent Wissel S. Privat voor H. Kage Gent
86' Wissel KV Oostende Wissel D. Dessaer voor J. Wilmet KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Gent
Opstellingen KV Oostende - Gent

Voorbeschouwing KV Oostende - Gent

KV Oostende en Gent treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 29 maart 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor KV Oostende. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is KV Oostende favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Gent slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.