Nabeschouwing KV Oostende - Lierse (3-2) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 22 februari 2014 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt KV Oostende het zaterdag 22 februari 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lierse. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstadion (Neustrelitz) in Neustrelitz.

Via de KV Oostende - Lierse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Lierse (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Lierse is geëindigd in een 3-2 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 46e minuut dacht Lierse op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Bourabia. Helaas voor Lierse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het KV Oostende dat via L. Depoitre dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Limbombe dacht na 59 minuten te scoren voor Lierse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde KV Oostende via X. Luissint, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 79 minuten spelen wist KV Oostende via Fernando de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Lierse
3
2
LIVE KV Oostende - Lierse 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Lierse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor J. Wilmet KV Oostende
35' Gele kaart Lierse Gele kaart voor H. Losada Lierse
45' Gele kaart Lierse Gele kaart voor M. Diagne Lierse
46' Doelpunt Lierse Doelpunt R. Bourabia met assist van H. Losada Lierse
57' Wissel KV Oostende Wissel Fede Vico voor A. Jali KV Oostende
58' Doelpunt KV Oostende Doelpunt L. Depoitre met assist van F. Berrier KV Oostende
59' Doelpunt Lierse Doelpunt A. Limbombe Lierse
66' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Brillant KV Oostende
68' Gele kaart Lierse Gele kaart voor T. Wils Lierse
69' Doelpunt KV Oostende Doelpunt X. Luissint KV Oostende
69' Wissel Lierse Wissel T. Watt voor A. Limbombe Lierse
79' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Fernando met assist van L. Depoitre KV Oostende
81' Wissel KV Oostende Wissel N. De Schutter voor J. Wilmet KV Oostende
87' Wissel Lierse Wissel K. Hazurov voor T. Wils Lierse
90' Wissel KV Oostende Wissel T. Van Imschoot voor F. Berrier KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Lierse
Opstellingen KV Oostende - Lierse

Voorbeschouwing KV Oostende - Lierse

KV Oostende en Lierse treffen elkaar in de 27e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Lierse in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor KV Oostende. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is KV Oostende favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lierse slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.