Nabeschouwing KV Oostende - Mechelen (0-3) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 19 oktober 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt KV Oostende het zaterdag 19 oktober 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstadion (Neustrelitz) in Neustrelitz.

Via de KV Oostende - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Mechelen (0-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Mechelen is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 1e minuut dacht Mechelen op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Destorme. Helaas voor Mechelen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Mechelen dat via D. Destorme dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Destorme dacht na 31 minuten te scoren voor Mechelen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Mechelen
LIVE KV Oostende - Mechelen 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Mechelen Doelpunt D. Destorme met assist van A. Cordaro Mechelen
14' Doelpunt Mechelen Doelpunt D. Destorme met assist van B. Dialiba Mechelen
28' Wissel Mechelen Wissel W. Kamavuaka voor A. Van Loo Mechelen
31' Doelpunt Mechelen Doelpunt D. Destorme Mechelen
37' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor S. Siani KV Oostende
37' Wissel KV Oostende Wissel Á. Vass voor M. Jonckheere KV Oostende
58' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Á. Vass KV Oostende
61' Wissel KV Oostende Wissel J. Wilmet voor Fernando KV Oostende
61' Wissel KV Oostende Wissel N. Mushekwi voor T. Van Imschoot KV Oostende
81' Wissel Mechelen Wissel A. Iddi voor B. Dialiba Mechelen
84' Wissel Mechelen Wissel M. Rits voor B. Mokulu Tembe Mechelen