Nabeschouwing KV Oostende - Mons (2-0) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 9 november 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt KV Oostende het zaterdag 9 november 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mons. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstadion (Neustrelitz) in Neustrelitz.

Via de KV Oostende - Mons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Mons (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Mons is geëindigd in een 2-0 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 6e minuut dacht KV Oostende op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Wilmet. Helaas voor KV Oostende werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het KV Oostende dat via S. Siani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Mons
2
0
LIVE KV Oostende - Mons 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Mons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt KV Oostende Doelpunt J. Wilmet KV Oostende
30' Gele kaart Mons Gele kaart voor P. Monteyne Mons
31' Penalty KV Oostende Penalty S. Siani KV Oostende
32' Wissel Mons Wissel A. Saussez voor O. Werner Mons
39' Gele kaart Mons Gele kaart voor T. Chatelle Mons
56' Wissel Mons Wissel L. Beleck voor M. Jarju Mons
64' Wissel KV Oostende Wissel T. Van Imschoot voor J. Wilmet KV Oostende
68' Wissel Mons Wissel R. Soumah voor T. Chatelle Mons
71' Wissel KV Oostende Wissel T. Foket voor S. Siani KV Oostende
77' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Fernando KV Oostende
79' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor X. Luissint KV Oostende
86' Wissel KV Oostende Wissel Á. Vass voor Fernando KV Oostende