Nabeschouwing KV Oostende - OH Leuven (1-1) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 10 augustus 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt KV Oostende het zaterdag 10 augustus 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstadion (Neustrelitz) in Neustrelitz.

Via de KV Oostende - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - OH Leuven (1-1)

De Jupiler Pro League 2013/2014 wedstrijd tussen KV Oostende en OH Leuven geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 37e minuut dacht OH Leuven op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Messoudi. Helaas voor OH Leuven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het KV Oostende dat via Y. Brouckaert dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - OH Leuven
1
1
LIVE KV Oostende - OH Leuven 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Robson OH Leuven
37' Penalty OH Leuven Penalty M. Messoudi OH Leuven
58' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Geraerts OH Leuven
61' Penalty KV Oostende Penalty Y. Brouckaert KV Oostende
63' Wissel OH Leuven Wissel I. Sawaneh voor M. Subašić OH Leuven
77' Wissel KV Oostende Wissel T. Foket voor Y. Brouckaert KV Oostende
77' Wissel OH Leuven Wissel J. Dehond voor A. Cerigioni OH Leuven
78' Wissel KV Oostende Wissel J. Hempte voor T. Van Imschoot KV Oostende
82' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. Dehond OH Leuven
92' Wissel OH Leuven Wissel K. Van Goethem voor M. Messoudi OH Leuven