Nabeschouwing KV Oostende - Standard Luik (2-4) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zondag 15 september 2013 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt KV Oostende het zondag 15 september 2013 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstadion (Neustrelitz) in Neustrelitz.

Via de KV Oostende - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Standard Luik (2-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Standard Luik is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 13e minuut dacht KV Oostende op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Depoitre. Helaas voor KV Oostende werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Standard Liège dat via I. Ezekiel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Batshuayi dacht na 32 minuten te scoren voor Standard Liège, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 39e minuut scoorde Standard Liège via M. Batshuayi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 58 minuten spelen wist Standard Liège via M. Batshuayi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 60e minuut scoorde D. Dessaer namens KV Oostende. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Standard Luik
2
4
LIVE KV Oostende - Standard Luik 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt KV Oostende Doelpunt L. Depoitre KV Oostende
14' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Kanu Standard Liège
18' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor L. Depoitre KV Oostende
24' Doelpunt Standard Liège Doelpunt I. Ezekiel met assist van L. Ciman Standard Liège
25' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor I. Ezekiel Standard Liège
32' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Batshuayi Standard Liège
39' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Batshuayi met assist van G. Mujangi Bia Standard Liège
42' Wissel KV Oostende Wissel G. Martens voor B. Schmisser KV Oostende
58' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Batshuayi met assist van J. Van Damme Standard Liège
60' Doelpunt KV Oostende Doelpunt D. Dessaer met assist van F. Berrier KV Oostende
65' Wissel KV Oostende Wissel Y. Brouckaert voor D. Dessaer KV Oostende
66' Wissel Standard Liège Wissel A. Öztürk voor W. Vainqueur Standard Liège
70' Wissel Standard Liège Wissel P. MPoku voor F. Bulot Standard Liège
72' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor A. Öztürk Standard Liège
73' Wissel KV Oostende Wissel J. Lukaku voor Fernando KV Oostende
81' Wissel Standard Liège Wissel I. de Camargo voor M. Batshuayi Standard Liège