Nabeschouwing KV Oostende - Zulte-Waregem (1-1) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zondag 25 augustus 2013 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt KV Oostende het zondag 25 augustus 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstadion (Neustrelitz) in Neustrelitz.

Via de KV Oostende - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Zulte-Waregem (1-1)

De Jupiler Pro League 2013/2014 wedstrijd tussen KV Oostende en Zulte-Waregem geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 8e minuut dacht Zulte-Waregem op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Naessens. Helaas voor Zulte-Waregem werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het KV Oostende dat via N. Mushekwi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Zulte-Waregem
1
1
LIVE KV Oostende - Zulte-Waregem 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt J. Naessens Zulte-Waregem
24' Doelpunt KV Oostende Doelpunt N. Mushekwi met assist van L. Depoitre KV Oostende
54' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor I. Conté Zulte-Waregem
64' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor T. Hazard Zulte-Waregem
74' Wissel Zulte-Waregem Wissel F. Berrier voor I. Conté Zulte-Waregem
79' Wissel KV Oostende Wissel T. Foket voor T. Van Imschoot KV Oostende
88' Wissel KV Oostende Wissel W. Moreels voor L. Depoitre KV Oostende
94' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Y. Brouckaert KV Oostende
94' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor B. Verboom Zulte-Waregem
93' Wissel KV Oostende Wissel N. De Schutter voor S. Siani KV Oostende
94' Wissel Zulte-Waregem Wissel Ó. Skúlason voor M. Leye Zulte-Waregem
90' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Toudic voor M. Habibou Zulte-Waregem