Nabeschouwing Lierse - Cercle Brugge (1-1) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 10 augustus 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Lierse het zaterdag 10 augustus 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge.

Via de Lierse - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse - Cercle Brugge (1-1)

De Jupiler Pro League 2013/2014 wedstrijd tussen Lierse en Cercle Brugge geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 21e minuut dacht Lierse op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Bourabia. Helaas voor Lierse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het Cercle Brugge dat via G. Etock dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lierse - Cercle Brugge
1
1
LIVE Lierse - Cercle Brugge 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Lierse Doelpunt R. Bourabia met assist van D. Menga Lierse
46' Wissel Lierse Wissel K. Hazurov voor R. Farssi Lierse
57' Wissel Cercle Brugge Wissel G. Monachello voor T. Smolders Cercle Brugge
59' Gele kaart Lierse Gele kaart voor K. Hazurov Lierse
68' Wissel Cercle Brugge Wissel G. Etock voor J. Kabananga Cercle Brugge
70' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor G. Mertens Cercle Brugge
73' Gele kaart Lierse Gele kaart voor T. Wils Lierse
76' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt G. Etock met assist van K. DHaene Cercle Brugge
88' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor B. Buysse Cercle Brugge
90' Wissel Lierse Wissel J. Vercauteren voor D. Menga Lierse
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse - Cercle Brugge
Opstellingen Lierse - Cercle Brugge

Voorbeschouwing Lierse - Cercle Brugge

Lierse en Cercle Brugge treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Lierse en Cercle Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 15 december 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Cercle Brugge favoriet. 6 keer wist de ploeg van Lierse te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lierse. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.