Nabeschouwing Lierse - Gent (1-3) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 7 december 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Lierse het zaterdag 7 december 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gent.

Via de Lierse - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse - Gent (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Lierse en Gent is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 8e minuut dacht Gent op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Swinkels. Helaas voor Gent werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Gent dat via H. Kage dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Y. El Ghanassy dacht na 75 minuten te scoren voor Gent, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde Lierse via K. Saïdi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 86e minuut moest Lierse verder met een man minder, nadat K. Saïdi een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lierse - Gent
1
3
LIVE Lierse - Gent 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Eigen doelpunt Gent Eigen doelpunt A. Swinkels Gent
24' Gele kaart Gent Gele kaart voor H. Van der Bruggen Gent
33' Gele kaart Lierse Gele kaart voor K. Saïdi Lierse
57' Wissel Gent Wissel N. Pedersen voor S. Privat Gent
63' Gele kaart Lierse Gele kaart voor T. Wils Lierse
64' Doelpunt Gent Doelpunt H. Kage met assist van N. Pedersen Gent
66' Gele kaart Gent Gele kaart voor H. Kage Gent
67' Wissel Gent Wissel Y. Soumahoro voor H. Kage Gent
68' Wissel Lierse Wissel H. Traoré voor Hossam Ghaly Lierse
75' Penalty Gent Penalty Y. El Ghanassy Gent
79' Wissel Lierse Wissel B. Lambot voor T. Wils Lierse
80' Wissel Gent Wissel D. Hubert voor N. Asare Gent
85' Doelpunt Lierse Doelpunt K. Saïdi met assist van R. Bourabia Lierse
85' Wissel Lierse Wissel F. Kasmi voor Wamberto Lierse
86' Tweede gele kaart Lierse Tweede gele kaart voor K. Saïdi Lierse
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse - Gent
Opstellingen Lierse - Gent

Voorbeschouwing Lierse - Gent

Lierse en Gent treffen elkaar in de 18e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Lierse en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 17 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Gent favoriet. 9 keer wist de ploeg van Lierse te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Lierse. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.