Nabeschouwing Lierse - KV Oostende (0-2) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 26 oktober 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Lierse het zaterdag 26 oktober 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende.

Via de Lierse - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse - KV Oostende (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Lierse en KV Oostende is geëindigd in een 0-2 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Swinkels in de 72e minuut, waardoor Lierse met een man minder kwam te staan. In de 73e minuut was het KV Oostende dat via S. Siani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Siani dacht na 85 minuten te scoren voor KV Oostende, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lierse - KV Oostende
LIVE Lierse - KV Oostende 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Lierse Gele kaart voor Hossam Ghaly Lierse
40' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor T. Van Imschoot KV Oostende
58' Wissel Lierse Wissel D. Menga voor Ahmed Yasser Lierse
59' Wissel KV Oostende Wissel Á. Vass voor T. Van Imschoot KV Oostende
60' Wissel Lierse Wissel C. Hoefkens voor E. Jääger Lierse
64' Gele kaart Lierse Gele kaart voor T. Wils Lierse
70' Wissel KV Oostende Wissel L. Depoitre voor N. Mushekwi KV Oostende
72' Rode kaart Lierse Rode kaart voor A. Swinkels Lierse
73' Penalty KV Oostende Penalty S. Siani KV Oostende
79' Wissel Lierse Wissel Bruno Lindbergh voor J. Vercauteren Lierse
85' Doelpunt KV Oostende Doelpunt S. Siani met assist van L. Depoitre KV Oostende
86' Wissel KV Oostende Wissel T. Foket voor F. Berrier KV Oostende