Nabeschouwing Lokeren - Anderlecht (2-1) || Jupiler Pro League 2013/2014

Vrijdag 21 februari 2014 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Lokeren het vrijdag 21 februari 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Anderlecht.

Via de Lokeren - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Anderlecht (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Lokeren en Anderlecht is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 40e minuut dacht Lokeren op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Harbaoui. Helaas voor Lokeren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Lokeren dat via H. Vanaken dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Odoi dacht na 57 minuten te scoren voor Anderlecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lokeren - Anderlecht
2
1
LIVE Lokeren - Anderlecht 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Lokeren Doelpunt H. Harbaoui met assist van Dutra Lokeren
47' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor H. Harbaoui Lokeren
47' Doelpunt Lokeren Doelpunt H. Vanaken Lokeren
50' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Trompet Lokeren
57' Eigen doelpunt Anderlecht Eigen doelpunt D. Odoi Anderlecht
73' Wissel Anderlecht Wissel D. Pollet voor A. Najar Anderlecht
74' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor S. Klještan Anderlecht
77' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Vanden Borre Anderlecht
82' Wissel Lokeren Wissel O. Kaya voor J. Trompet Lokeren
93' Wissel Lokeren Wissel A. Patosi voor Dutra Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Anderlecht
Opstellingen Lokeren - Anderlecht

Voorbeschouwing Lokeren - Anderlecht

Lokeren en Anderlecht treffen elkaar in de 27e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en Anderlecht in de Jupiler Pro League vond plaats op 28 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokeren. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Anderlecht favoriet. 11 keer wist de ploeg van Lokeren te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Lokeren. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.