Nabeschouwing Lokeren - OH Leuven (2-0) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 21 december 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Lokeren het zaterdag 21 december 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven.

Via de Lokeren - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - OH Leuven (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Lokeren en OH Leuven is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 44e minuut dacht Lokeren op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Vanaken. Helaas voor Lokeren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut kreeg L. Buysens van OH Leuven voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor OH Leuven de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. H. Harbaoui dacht na 74 minuten te scoren voor Lokeren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lokeren - OH Leuven
2
0
LIVE Lokeren - OH Leuven 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor L. Buysens OH Leuven
44' Doelpunt Lokeren Doelpunt H. Vanaken Lokeren
46' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor A. Corryn Lokeren
49' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor I. Bandalovski OH Leuven
56' Tweede gele kaart OH Leuven Tweede gele kaart voor L. Buysens OH Leuven
61' Wissel Lokeren Wissel H. Harbaoui voor Dutra Lokeren
74' Doelpunt Lokeren Doelpunt H. Harbaoui Lokeren
77' Wissel Lokeren Wissel E. Ansah voor N. De Pauw Lokeren
78' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. Kostovski OH Leuven
78' Wissel OH Leuven Wissel B. Yagan voor M. Ogunjimi OH Leuven
85' Wissel OH Leuven Wissel D. Wijns voor K. Geraerts OH Leuven
87' Wissel Lokeren Wissel I. Leko voor K. Persoons Lokeren
87' Wissel OH Leuven Wissel Douglas Maia voor E. Ngolok OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - OH Leuven
Opstellingen Lokeren - OH Leuven

Voorbeschouwing Lokeren - OH Leuven

Lokeren en OH Leuven treffen elkaar in de 20e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en OH Leuven in de Jupiler Pro League vond plaats op 24 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor OH Leuven. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is OH Leuven favoriet. 2 keer wist de ploeg van Lokeren te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lokeren. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.