Nabeschouwing Lokeren - Zulte-Waregem (3-2) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zondag 20 april 2014 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Lokeren het zondag 20 april 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem.

Via de Lokeren - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Zulte-Waregem (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Lokeren en Zulte-Waregem is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Zulte-Waregem op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Bongonda. Helaas voor Zulte-Waregem werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Lokeren dat via H. Vanaken dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. H. Harbaoui dacht na 60 minuten te scoren voor Lokeren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 77e minuut scoorde Zulte-Waregem via A. Scholz, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist Lokeren via N. De Pauw de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lokeren - Zulte-Waregem
3
2
LIVE Lokeren - Zulte-Waregem 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Marić Lokeren
18' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Bongonda met assist van T. Hazard Zulte-Waregem
37' Doelpunt Lokeren Doelpunt H. Vanaken Lokeren
37' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor B. Verboom Zulte-Waregem
57' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor K. Overmeire Lokeren
60' Doelpunt Lokeren Doelpunt H. Harbaoui met assist van J. Remacle Lokeren
64' Wissel Zulte-Waregem Wissel R. Caceres voor T. Bongonda Zulte-Waregem
65' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Naessens voor I. Conté Zulte-Waregem
77' Eigen doelpunt Zulte-Waregem Eigen doelpunt A. Scholz Zulte-Waregem
77' Wissel Zulte-Waregem Wissel F. Olinga voor M. NDiaye Zulte-Waregem
79' Wissel Lokeren Wissel N. De Pauw voor J. Remacle Lokeren
80' Doelpunt Lokeren Doelpunt N. De Pauw met assist van O. Kaya Lokeren
80' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor Dutra Lokeren
86' Wissel Lokeren Wissel Dutra voor O. Kaya Lokeren
87' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor N. De Pauw Lokeren
94' Wissel Lokeren Wissel A. Patosi voor H. Vanaken Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Zulte-Waregem
Opstellingen Lokeren - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Lokeren - Zulte-Waregem

Lokeren en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 2 februari 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Zulte-Waregem favoriet. 5 keer wist de ploeg van Lokeren te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Lokeren. 14 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.