Nabeschouwing Lokeren - Zulte-Waregem (2-4) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 28 september 2013 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Lokeren het zaterdag 28 september 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem.

Via de Lokeren - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Zulte-Waregem (2-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen Lokeren en Zulte-Waregem is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht Zulte-Waregem op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Hazard. Helaas voor Zulte-Waregem werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Zulte-Waregem dat via T. Hazard dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. H. Harbaoui dacht na 49 minuten te scoren voor Lokeren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde Zulte-Waregem via J. Naessens, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 71 minuten spelen wist Zulte-Waregem via B. Malanda Adje de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 75 minuten kon B. Malanda Adje van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Zulte-Waregem het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 84e minuut leek H. Harbaoui te scoren voor Lokeren, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lokeren - Zulte-Waregem
2
4
LIVE Lokeren - Zulte-Waregem 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor B. Malanda Adje Zulte-Waregem
15' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Hazard Zulte-Waregem
44' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Ó. Skúlason Zulte-Waregem
47' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Hazard Zulte-Waregem
49' Doelpunt Lokeren Doelpunt H. Harbaoui Lokeren
56' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor K. Overmeire Lokeren
59' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Taravel Lokeren
62' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt J. Naessens Zulte-Waregem
63' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor K. Persoons Lokeren
63' Wissel Lokeren Wissel A. Patosi voor N. De Pauw Lokeren
71' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt B. Malanda Adje met assist van D. De Fauw Zulte-Waregem
75' Tweede gele kaart Zulte-Waregem Tweede gele kaart voor B. Malanda Adje Zulte-Waregem
81' Wissel Zulte-Waregem Wissel F. Mendy voor J. Naessens Zulte-Waregem
82' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. NDiaye voor Ó. Skúlason Zulte-Waregem
84' Penalty Lokeren Penalty H. Harbaoui Lokeren
85' Wissel Lokeren Wissel Dutra voor K. Persoons Lokeren
88' Wissel Zulte-Waregem Wissel R. Caceres voor M. Habibou Zulte-Waregem
91' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor H. Harbaoui Lokeren
90' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor T. Hazard Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Zulte-Waregem
Opstellingen Lokeren - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Lokeren - Zulte-Waregem

Lokeren en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 9e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 11 mei 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Zulte-Waregem favoriet. 4 keer wist de ploeg van Lokeren te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Lokeren. 13 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.