Nabeschouwing Mechelen - Cercle Brugge (1-2) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 5 oktober 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Mechelen het zaterdag 5 oktober 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge.

Via de Mechelen - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Cercle Brugge (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Cercle Brugge is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 82e minuut dacht Cercle Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Monachello. Helaas voor Cercle Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Mechelen dat via D. Destorme dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Van Acker dacht na 91 minuten te scoren voor Cercle Brugge, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 94e minuut werd A. Ghomsi van Mechelen met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Mechelen het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Cercle Brugge
1
2
LIVE Mechelen - Cercle Brugge 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor J. Kabananga Cercle Brugge
39' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor B. Buysse Cercle Brugge
46' Wissel Mechelen Wissel D. Destorme voor M. Rits Mechelen
64' Wissel Mechelen Wissel T. Enevoldsen voor M. Junker Mechelen
68' Wissel Mechelen Wissel A. Iddi voor A. Trajkovski Mechelen
70' Wissel Cercle Brugge Wissel G. Etock voor M. Uchebo Cercle Brugge
75' Wissel Cercle Brugge Wissel G. Monachello voor S. Buyl Cercle Brugge
81' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor A. Iddi Mechelen
82' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt G. Monachello met assist van J. Kabananga Cercle Brugge
87' Doelpunt Mechelen Doelpunt D. Destorme met assist van A. Iddi Mechelen
91' Penalty Cercle Brugge Penalty T. Van Acker Cercle Brugge
90' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Vandam Mechelen
94' Rode kaart Mechelen Rode kaart voor A. Ghomsi Mechelen
91' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor A. Cordaro Mechelen
93' Wissel Cercle Brugge Wissel J. Deconinck voor F. Boi Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Cercle Brugge
Opstellingen Mechelen - Cercle Brugge

Voorbeschouwing Mechelen - Cercle Brugge

Mechelen en Cercle Brugge treffen elkaar in de 10e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Cercle Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 9 februari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Cercle Brugge favoriet. 12 keer wist de ploeg van Mechelen te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Mechelen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.