Nabeschouwing Mechelen - Mons (4-2) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 21 september 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Mechelen het zaterdag 21 september 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mons.

Via de Mechelen - Mons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Mons (4-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Mons is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Mechelen op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Timmermans. Helaas voor Mechelen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Mons dat via T. Matthys dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Franquart dacht na 30 minuten te scoren voor Mechelen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 31e minuut werd R. Soumah van Mons met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Mons het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 58 minuten spelen wist Mechelen via B. Mokulu Tembe de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 71e minuut scoorde M. Junker namens Mechelen. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 74e minuut leek S. Arbeitman te scoren voor Mons, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. Na 78 minuten moest ook P. Monteyne van Mons het veld verlaten nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Mons
4
2
LIVE Mechelen - Mons 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Mons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Eigen doelpunt Mechelen Eigen doelpunt N. Timmermans Mechelen
18' Gele kaart Mons Gele kaart voor S. Arbeitman Mons
27' Penalty Mons Penalty T. Matthys Mons
30' Eigen doelpunt Mechelen Eigen doelpunt P. Franquart Mechelen
31' Rode kaart Mons Rode kaart voor R. Soumah Mons
32' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor A. Cordaro Mechelen
36' Wissel Mons Wissel N. Dussenne voor N. Timmermans Mons
37' Gele kaart Mons Gele kaart voor F. Le Postollec Mons
41' Gele kaart Mons Gele kaart voor P. Monteyne Mons
56' Wissel Mons Wissel B. Ntambwe voor C. Diandy Mons
58' Doelpunt Mechelen Doelpunt B. Mokulu Tembe met assist van B. Dialiba Mechelen
63' Wissel Mechelen Wissel A. Trajkovski voor B. Dialiba Mechelen
71' Doelpunt Mechelen Doelpunt M. Junker met assist van B. Mokulu Tembe Mechelen
74' Doelpunt Mons Doelpunt S. Arbeitman met assist van N. Dussenne Mons
74' Wissel Mechelen Wissel D. Destorme voor B. Mokulu Tembe Mechelen
78' Tweede gele kaart Mons Tweede gele kaart voor P. Monteyne Mons
81' Wissel Mechelen Wissel V. Prodell voor M. Junker Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Mons
Opstellingen Mechelen - Mons

Voorbeschouwing Mechelen - Mons

Mechelen en Mons treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Mons in de Jupiler Pro League vond plaats op 19 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Mechelen favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Mons slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.