Nabeschouwing Mechelen - Zulte-Waregem (2-2) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 2 november 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Mechelen het zaterdag 2 november 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem.

Via de Mechelen - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Zulte-Waregem (2-2)

De Jupiler Pro League 2013/2014 wedstrijd tussen Mechelen en Zulte-Waregem geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 57e minuut dacht Mechelen op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Van Damme. Helaas voor Mechelen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Zulte-Waregem dat via B. Malanda Adje dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Malanda Adje dacht na 82 minuten te scoren voor Zulte-Waregem, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Mechelen via S. De Witte, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Zulte-Waregem
2
2
LIVE Mechelen - Zulte-Waregem 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor I. Conté Zulte-Waregem
26' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor B. Godeau Zulte-Waregem
54' Wissel Zulte-Waregem Wissel F. Duplus voor B. Godeau Zulte-Waregem
57' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Van Damme Mechelen
59' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt B. Malanda Adje met assist van S. Kums Zulte-Waregem
62' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor B. Malanda Adje Zulte-Waregem
62' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. NDiaye voor I. Conté Zulte-Waregem
64' Wissel Mechelen Wissel M. Rits voor D. Destorme Mechelen
77' Wissel Mechelen Wissel A. Iddi voor B. Dialiba Mechelen
77' Wissel Zulte-Waregem Wissel R. Caceres voor M. Habibou Zulte-Waregem
81' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor A. Cordaro Mechelen
82' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt B. Malanda Adje Zulte-Waregem
84' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor A. Iddi Mechelen
87' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor F. Duplus Zulte-Waregem
88' Penalty Mechelen Penalty S. De Witte Mechelen
92' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Van Damme Mechelen
91' Wissel Mechelen Wissel V. Prodell voor B. Mokulu Tembe Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Zulte-Waregem
Opstellingen Mechelen - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Mechelen - Zulte-Waregem

Mechelen en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 14e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 16 maart 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Zulte-Waregem favoriet. 5 keer wist de ploeg van Mechelen te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Mechelen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.