Nabeschouwing Mons - Cercle Brugge (1-1) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 27 juli 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Mons het zaterdag 27 juli 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Charles Tondreau in Mons.

Via de Mons - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mons - Cercle Brugge (1-1)

De Jupiler Pro League 2013/2014 wedstrijd tussen Mons en Cercle Brugge geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 42e minuut dacht Mons op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Sapina. Helaas voor Mons werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Cercle Brugge dat via L. Van Eenoo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mons - Cercle Brugge
1
1
LIVE Mons - Cercle Brugge 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mons - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Mons Gele kaart voor F. Le Postollec Mons
42' Doelpunt Mons Doelpunt J. Sapina met assist van Y. Shpungin Mons
59' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt L. Van Eenoo Cercle Brugge
63' Wissel Mons Wissel J. Mununga voor T. Matthys Mons
69' Wissel Mons Wissel A. Angeli voor M. Jarju Mons
70' Wissel Cercle Brugge Wissel M. Uchebo voor T. Smolders Cercle Brugge
74' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor F. Boi Cercle Brugge
76' Wissel Mons Wissel B. Ntambwe voor V. Nyoni Mons
81' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor H. Cornelis Cercle Brugge
84' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor L. Van Eenoo Cercle Brugge
84' Gele kaart Mons Gele kaart voor B. Ntambwe Mons
Video hoogtepunten en samenvatting Mons - Cercle Brugge
Opstellingen Mons - Cercle Brugge

Voorbeschouwing Mons - Cercle Brugge

Mons en Cercle Brugge treffen elkaar in de 1e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014. Beide teams zullen het nieuwe Jupiler Pro League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Mons en Cercle Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 9 maart 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mons. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Cercle Brugge favoriet. 6 keer wist de ploeg van Mons te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Mons. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.