Nabeschouwing Mons - Kortrijk (0-1) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 26 oktober 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Mons het zaterdag 26 oktober 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Charles Tondreau in Mons.

Via de Mons - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mons - Kortrijk (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mons en Kortrijk is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Kortrijk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 45e minuut dacht Kortrijk op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Coulibaly. Helaas voor Kortrijk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut moest Y. Shpungin van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Mons verder met een speler minder.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mons - Kortrijk
LIVE Mons - Kortrijk 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mons - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Mons Gele kaart voor C. Diandy Mons
22' Wissel Mons Wissel S. Arbeitman voor J. Mununga Mons
43' Gele kaart Mons Gele kaart voor O. Werner Mons
44' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor S. De Smet Kortrijk
45' Doelpunt Kortrijk Doelpunt E. Coulibaly met assist van B. Capon Kortrijk
59' Wissel Mons Wissel M. Jarju voor B. Ntambwe Mons
72' Rode kaart Mons Rode kaart voor Y. Shpungin Mons
73' Wissel Mons Wissel T. Matthys voor D. De Belder Mons
78' Wissel Kortrijk Wissel B. Raman voor S. De Smet Kortrijk
87' Gele kaart Mons Gele kaart voor T. Matthys Mons
88' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor B. Capon Kortrijk
88' Wissel Kortrijk Wissel T. Chevalier voor I. Santini Kortrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Mons - Kortrijk
Opstellingen Mons - Kortrijk

Voorbeschouwing Mons - Kortrijk

Mons en Kortrijk treffen elkaar in de 12e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Mons en Kortrijk in de Jupiler Pro League vond plaats op 20 april 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mons. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Mons favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Kortrijk slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.