Nabeschouwing Mons - KV Oostende (3-0) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 1 maart 2014 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Mons het zaterdag 1 maart 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Charles Tondreau in Mons.

Via de Mons - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mons - KV Oostende (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mons en KV Oostende is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Mons. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Mons op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Matthys. Helaas voor Mons werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Mons dat via T. Matthys dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Angeli dacht na 57 minuten te scoren voor Mons, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mons - KV Oostende
3
0
LIVE Mons - KV Oostende 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mons - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor S. Siani KV Oostende
22' Doelpunt Mons Doelpunt T. Matthys Mons
31' Wissel Mons Wissel O. Werner voor A. Saussez Mons
32' Doelpunt Mons Doelpunt T. Matthys met assist van T. Chatelle Mons
35' Wissel KV Oostende Wissel N. De Schutter voor L. Depoitre KV Oostende
45' Gele kaart Mons Gele kaart voor N. Timmermans Mons
57' Doelpunt Mons Doelpunt A. Angeli Mons
58' Wissel KV Oostende Wissel Fede Vico voor J. Hempte KV Oostende
62' Gele kaart Mons Gele kaart voor F. Le Postollec Mons
66' Wissel KV Oostende Wissel A. Jali voor T. Foket KV Oostende
69' Wissel Mons Wissel J. Mununga voor S. Arbeitman Mons
70' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor N. De Schutter KV Oostende
79' Wissel Mons Wissel Z. Matumona voor T. Matthys Mons
84' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor G. Martens KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting Mons - KV Oostende
Opstellingen Mons - KV Oostende

Voorbeschouwing Mons - KV Oostende

Mons en KV Oostende treffen elkaar in de 28e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Mons en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 9 november 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor KV Oostende. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is KV Oostende favoriet. 1 keer wist de ploeg van Mons te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Mons. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.