Nabeschouwing Mons - OH Leuven (3-2) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zondag 16 maart 2014 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Mons het zondag 16 maart 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Charles Tondreau in Mons.

Via de Mons - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mons - OH Leuven (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mons en OH Leuven is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Mons. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht OH Leuven op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Sawaneh. Helaas voor OH Leuven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Mons dat via P. Monteyne dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Arbeitman dacht na 28 minuten te scoren voor Mons, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde OH Leuven via K. Geraerts, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 88e minuut werd K. Geraerts van OH Leuven met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor OH Leuven met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 89e minuut scoorde T. Matthys namens Mons. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Mons - OH Leuven
3
2
LIVE Mons - OH Leuven 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mons - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Penalty OH Leuven Penalty I. Sawaneh OH Leuven
18' Doelpunt Mons Doelpunt P. Monteyne met assist van T. Matthys Mons
28' Doelpunt Mons Doelpunt S. Arbeitman met assist van J. Mununga Mons
32' Gele kaart Mons Gele kaart voor F. Le Postollec Mons
34' Gele kaart Mons Gele kaart voor J. Mununga Mons
34' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor R. Reynaud OH Leuven
35' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor M. Messoudi OH Leuven
56' Wissel OH Leuven Wissel L. Van Eenoo voor O. Karuru OH Leuven
67' Gele kaart Mons Gele kaart voor C. Diandy Mons
71' Wissel Mons Wissel P. Ericsson voor J. Mununga Mons
77' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Robson OH Leuven
77' Wissel Mons Wissel D. De Belder voor Z. Matumona Mons
77' Wissel OH Leuven Wissel C. Dessers voor E. Ngolok OH Leuven
80' Doelpunt OH Leuven Doelpunt K. Geraerts OH Leuven
88' Rode kaart OH Leuven Rode kaart voor K. Geraerts OH Leuven
89' Penalty Mons Penalty T. Matthys Mons
91' Wissel Mons Wissel B. Ntambwe voor S. Arbeitman Mons
Video hoogtepunten en samenvatting Mons - OH Leuven
Opstellingen Mons - OH Leuven

Voorbeschouwing Mons - OH Leuven

Mons en OH Leuven treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Mons en OH Leuven in de Jupiler Pro League vond plaats op 30 oktober 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Mons favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl OH Leuven slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.