Nabeschouwing OH Leuven - Gent (1-1) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 28 september 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt OH Leuven het zaterdag 28 september 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Den Dreef in Heverlee.

Via de OH Leuven - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Gent (1-1)

De Jupiler Pro League 2013/2014 wedstrijd tussen OH Leuven en Gent geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 32e minuut dacht Gent op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Maréval. Helaas voor Gent werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het OH Leuven dat via B. Ruytinx dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken OH Leuven - Gent
1
1
LIVE OH Leuven - Gent 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. Kostovski OH Leuven
29' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Privat Gent
31' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor B. Ruytinx OH Leuven
32' Doelpunt Gent Doelpunt R. Maréval Gent
40' Gele kaart Gent Gele kaart voor C. Diogo Gent
53' Wissel Gent Wissel Pau Cendrós voor R. Maréval Gent
61' Wissel OH Leuven Wissel T. Azevedo voor A. Cerigioni OH Leuven
65' Doelpunt OH Leuven Doelpunt B. Ruytinx met assist van M. Messoudi OH Leuven
67' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor I. Bandalovski OH Leuven
67' Wissel Gent Wissel R. Kola voor S. Privat Gent
77' Wissel Gent Wissel Y. Soumahoro voor Y. El Ghanassy Gent
79' Wissel OH Leuven Wissel M. Ogunjimi voor B. Ruytinx OH Leuven
86' Wissel OH Leuven Wissel K. Van Goethem voor M. Messoudi OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Gent
Opstellingen OH Leuven - Gent

Voorbeschouwing OH Leuven - Gent

OH Leuven en Gent treffen elkaar in de 9e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 18 mei 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Gent favoriet. 4 keer wist de ploeg van OH Leuven te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor OH Leuven. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.