Nabeschouwing OH Leuven - KV Oostende (1-2) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 14 december 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt OH Leuven het zaterdag 14 december 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Den Dreef in Heverlee.

Via de OH Leuven - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - KV Oostende (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen OH Leuven en KV Oostende is geëindigd in een 1-2 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut dacht OH Leuven op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Lukaku. Helaas voor OH Leuven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het KV Oostende dat via X. Luissint dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Wilmet dacht na 83 minuten te scoren voor KV Oostende, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 93e minuut moest OH Leuven verder met een man minder, nadat M. Messoudi een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken OH Leuven - KV Oostende
1
2
LIVE OH Leuven - KV Oostende 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Eigen doelpunt OH Leuven Eigen doelpunt J. Lukaku OH Leuven
44' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor N. Mushekwi KV Oostende
52' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Robson OH Leuven
58' Doelpunt KV Oostende Doelpunt X. Luissint KV Oostende
63' Wissel KV Oostende Wissel J. Wilmet voor N. Mushekwi KV Oostende
71' Wissel OH Leuven Wissel T. Azevedo voor J. Kostovski OH Leuven
80' Wissel KV Oostende Wissel Y. Brouckaert voor F. Berrier KV Oostende
83' Doelpunt KV Oostende Doelpunt J. Wilmet met assist van Fernando KV Oostende
84' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor T. Azevedo OH Leuven
85' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor M. Messoudi OH Leuven
89' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Thompson OH Leuven
93' Tweede gele kaart OH Leuven Tweede gele kaart voor M. Messoudi OH Leuven
90' Wissel KV Oostende Wissel D. Dessaer voor Fernando KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - KV Oostende
Opstellingen OH Leuven - KV Oostende

Voorbeschouwing OH Leuven - KV Oostende

OH Leuven en KV Oostende treffen elkaar in de 19e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 10 augustus 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.