Nabeschouwing OH Leuven - Lokeren (2-1) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 24 augustus 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt OH Leuven het zaterdag 24 augustus 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Den Dreef in Heverlee.

Via de OH Leuven - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Lokeren (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen OH Leuven en Lokeren is geëindigd in een 2-1 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 57e minuut dacht Lokeren op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Harbaoui. Helaas voor Lokeren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het OH Leuven dat via E. Ngolok dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Ruytinx dacht na 71 minuten te scoren voor OH Leuven, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken OH Leuven - Lokeren
2
1
LIVE OH Leuven - Lokeren 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor A. Cerigioni OH Leuven
46' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor N. De Pauw Lokeren
46' Wissel Lokeren Wissel Dutra voor N. De Pauw Lokeren
54' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor K. Overmeire Lokeren
57' Doelpunt Lokeren Doelpunt H. Harbaoui met assist van J. Remacle Lokeren
60' Doelpunt OH Leuven Doelpunt E. Ngolok met assist van M. Messoudi OH Leuven
65' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor H. Vanaken Lokeren
68' Wissel OH Leuven Wissel B. Ruytinx voor A. Cerigioni OH Leuven
71' Doelpunt OH Leuven Doelpunt B. Ruytinx met assist van T. Azevedo OH Leuven
79' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor M. Messoudi OH Leuven
81' Wissel Lokeren Wissel Đ. Despotović voor K. Overmeire Lokeren
82' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Thompson OH Leuven
82' Wissel OH Leuven Wissel S. Gíslason voor M. Messoudi OH Leuven
84' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor E. Ngolok OH Leuven
86' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Geraerts OH Leuven
87' Wissel OH Leuven Wissel M. Ogunjimi voor T. Azevedo OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Lokeren
Opstellingen OH Leuven - Lokeren

Voorbeschouwing OH Leuven - Lokeren

OH Leuven en Lokeren treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 19 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokeren. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel OH Leuven als Lokeren wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.