Nabeschouwing Sporting Charleroi - Anderlecht (2-1) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 23 november 2013 - 18:30 uur



In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 23 november 2013 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Anderlecht.

Via de Sporting Charleroi - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Anderlecht (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Anderlecht is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 48e minuut dacht Sporting Charleroi op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Pollet. Helaas voor Sporting Charleroi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Sporting Charleroi dat via N. Kebano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Gillet dacht na 73 minuten te scoren voor Anderlecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - Anderlecht
Goals
2
1
LIVE Sporting Charleroi - Anderlecht 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor L. Milivojević Anderlecht
46' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor D. Praet Anderlecht
48' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt D. Pollet met assist van D. Miličević Sporting Charleroi
51' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor C. Mbemba Anderlecht
58' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt N. Kebano met assist van D. Miličević Sporting Charleroi
64' Wissel Anderlecht Wissel G. Gillet voor L. Milivojević Anderlecht
64' Wissel Anderlecht Wissel R. Vargas voor D. de Zeeuw Anderlecht
73' Doelpunt Anderlecht Doelpunt G. Gillet met assist van D. Praet Anderlecht
80' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Marcq voor D. Pollet Sporting Charleroi
83' Wissel Sporting Charleroi Wissel G. Rossini voor O. Kaya Sporting Charleroi
88' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Willems voor N. Kebano Sporting Charleroi
92' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Vanden Borre Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Anderlecht
Opstellingen Sporting Charleroi - Anderlecht

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sporting Charleroi - Anderlecht

Sporting Charleroi en Anderlecht treffen elkaar in de 16e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en Anderlecht in de Jupiler Pro League vond plaats op 25 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Anderlecht favoriet. 10 keer wist de ploeg van Sporting Charleroi te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Sporting Charleroi. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sporting Charleroi 2
Winst Anderlecht 10
Gelijkspel 3
Totaal 15
Tags
Sporting Charleroi - Anderlecht Opstelling Sporting Charleroi Opstelling Anderlecht Live Sporting Charleroi - Anderlecht Live Sporting Charleroi - Anderlecht kijken Sporting Charleroi - Anderlecht kijken Live Sporting Charleroi - Anderlecht stream Sporting Charleroi - Anderlecht Fox Sports Nabeschouwing Sporting Charleroi - Anderlecht Uitslag Sporting Charleroi - Anderlecht Statistieken Sporting Charleroi - Anderlecht Jupiler Pro League 2013/2014 Sporting Charleroi - Anderlecht wedden Sporting Charleroi - Anderlecht gokken Sporting Charleroi - Anderlecht Unibet