Nabeschouwing Sporting Charleroi - Cercle Brugge (2-0) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 21 september 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 21 september 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge.

Via de Sporting Charleroi - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Cercle Brugge (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Cercle Brugge is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 65e minuut dacht Sporting Charleroi op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Kebano. Helaas voor Sporting Charleroi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut was het Sporting Charleroi dat via S. Dewaest dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - Cercle Brugge
2
0
LIVE Sporting Charleroi - Cercle Brugge 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

57' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Marcq voor A. Kudemor Sporting Charleroi
59' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor F. NGanga Sporting Charleroi
64' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor S. Buyl Cercle Brugge
65' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt N. Kebano met assist van D. Miličević Sporting Charleroi
67' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor T. Van Acker Cercle Brugge
70' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt S. Dewaest met assist van D. Miličević Sporting Charleroi
72' Wissel Cercle Brugge Wissel J. Kabananga voor S. Buyl Cercle Brugge
78' Wissel Sporting Charleroi Wissel G. Rossini voor N. Kebano Sporting Charleroi
81' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor H. Cornelis Cercle Brugge
84' Wissel Cercle Brugge Wissel G. Monachello voor F. Boi Cercle Brugge
89' Wissel Sporting Charleroi Wissel K. Houdret voor D. Pollet Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Cercle Brugge
Opstellingen Sporting Charleroi - Cercle Brugge

Voorbeschouwing Sporting Charleroi - Cercle Brugge

Sporting Charleroi en Cercle Brugge treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en Cercle Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 20 februari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Cercle Brugge favoriet. 7 keer wist de ploeg van Sporting Charleroi te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Sporting Charleroi. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.