Nabeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende (0-1) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 1 februari 2014 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 1 februari 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende.

Via de Sporting Charleroi - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en KV Oostende is geëindigd in een 0-1 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 2e minuut dacht KV Oostende op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Schmisser. Helaas voor KV Oostende werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - KV Oostende
LIVE Sporting Charleroi - KV Oostende 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt KV Oostende Doelpunt B. Schmisser met assist van F. Berrier KV Oostende
37' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor T. Foket KV Oostende
39' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Thiaré voor C. Tainmont Sporting Charleroi
46' Wissel KV Oostende Wissel X. Luissint voor N. De Schutter KV Oostende
66' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Brillant KV Oostende
69' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Gálvez López voor M. Satli Sporting Charleroi
74' Wissel KV Oostende Wissel J. Wilmet voor T. Foket KV Oostende
79' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Daf voor E. Sağlık Sporting Charleroi
79' Wissel KV Oostende Wissel L. Depoitre voor Fernando KV Oostende
86' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor S. Willems Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - KV Oostende
Opstellingen Sporting Charleroi - KV Oostende

Voorbeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende

Sporting Charleroi en KV Oostende treffen elkaar in de 24e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 28 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor KV Oostende. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is KV Oostende favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sporting Charleroi te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sporting Charleroi. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.