Nabeschouwing Sporting Charleroi - Lokeren (2-1) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 5 oktober 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 5 oktober 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren.

Via de Sporting Charleroi - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Lokeren (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Lokeren is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Sporting Charleroi op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Kebano. Helaas voor Sporting Charleroi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het Lokeren dat via H. Harbaoui dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Houdret dacht na 78 minuten te scoren voor Sporting Charleroi, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - Lokeren
2
1
LIVE Sporting Charleroi - Lokeren 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt N. Kebano met assist van O. Kaya Sporting Charleroi
29' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor D. Pollet Sporting Charleroi
44' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor H. Harbaoui Lokeren
45' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor O. Kaya Sporting Charleroi
49' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor D. Odoi Lokeren
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Daf voor N. Kebano Sporting Charleroi
46' Wissel Lokeren Wissel N. De Pauw voor J. Remacle Lokeren
57' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor A. Scholz Lokeren
62' Doelpunt Lokeren Doelpunt H. Harbaoui Lokeren
67' Wissel Lokeren Wissel G. Galitsios voor A. Scholz Lokeren
75' Wissel Sporting Charleroi Wissel K. Houdret voor D. Marcq Sporting Charleroi
78' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt K. Houdret met assist van D. Miličević Sporting Charleroi
78' Wissel Lokeren Wissel E. Sağlık voor A. Patosi Lokeren
93' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Ederson Sporting Charleroi
90' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Willems voor O. Kaya Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Lokeren
Opstellingen Sporting Charleroi - Lokeren

Voorbeschouwing Sporting Charleroi - Lokeren

Sporting Charleroi en Lokeren treffen elkaar in de 10e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 9 maart 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Lokeren favoriet. 5 keer wist de ploeg van Sporting Charleroi te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Sporting Charleroi. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.