Nabeschouwing Standard Luik - Cercle Brugge (4-0) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 1 februari 2014 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Standard Luik het zaterdag 1 februari 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge.

Via de Standard Luik - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Cercle Brugge (4-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Cercle Brugge is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Standard Liège op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Batshuayi. Helaas voor Standard Liège werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut moest I. NDiaye van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Cercle Brugge verder met een speler minder. I. Ezekiel dacht na 55 minuten te scoren voor Standard Liège, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde Standard Liège via M. Batshuayi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 87 minuten spelen wist Standard Liège via P. MPoku de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Cercle Brugge
4
0
LIVE Standard Luik - Cercle Brugge 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Batshuayi met assist van J. De Sart Standard Liège
37' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor T. Van Acker Cercle Brugge
40' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor L. Ciman Standard Liège
40' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor M. Uchebo Cercle Brugge
43' Rode kaart Cercle Brugge Rode kaart voor I. NDiaye Cercle Brugge
46' Wissel Cercle Brugge Wissel Nuno Reis voor M. Uchebo Cercle Brugge
55' Doelpunt Standard Liège Doelpunt I. Ezekiel Standard Liège
66' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Batshuayi met assist van P. MPoku Standard Liège
67' Wissel Standard Liège Wissel M. Carcela voor G. Mujangi Bia Standard Liège
67' Wissel Cercle Brugge Wissel J. Kabananga voor K. Van Roose Cercle Brugge
70' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor W. Vainqueur Standard Liège
74' Wissel Standard Liège Wissel I. de Camargo voor I. Ezekiel Standard Liège
79' Wissel Standard Liège Wissel F. Bulot voor W. Vainqueur Standard Liège
79' Wissel Cercle Brugge Wissel J. Deconinck voor A. Naudts Cercle Brugge
87' Penalty Standard Liège Penalty P. MPoku Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Cercle Brugge
Opstellingen Standard Luik - Cercle Brugge

Voorbeschouwing Standard Luik - Cercle Brugge

Standard Luik en Cercle Brugge treffen elkaar in de 24e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Cercle Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 29 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Standard Luik favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Cercle Brugge slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.