Nabeschouwing Standard Luik - Gent (2-3) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zondag 23 februari 2014 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Standard Luik het zondag 23 februari 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gent.

Via de Standard Luik - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Gent (2-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Gent is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht Standard Liège op voorsprong te komen via een doelpunt van J. De Sart. Helaas voor Standard Liège werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Gent dat via Kanu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Lepoint dacht na 26 minuten te scoren voor Gent, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Standard Liège via G. Mujangi Bia, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 89 minuten spelen wist Gent via A. Puljić de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Gent
2
3
LIVE Standard Luik - Gent 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Gent Gele kaart voor E. Zukanović Gent
13' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor D. Opare Standard Liège
15' Doelpunt Standard Liège Doelpunt J. De Sart Standard Liège
15' Gele kaart Gent Gele kaart voor H. Van der Bruggen Gent
24' Eigen doelpunt Gent Eigen doelpunt Kanu Gent
26' Doelpunt Gent Doelpunt C. Lepoint met assist van Rafinha Gent
28' Gele kaart Gent Gele kaart voor B. Dejaegere Gent
37' Gele kaart Gent Gele kaart voor A. Puljić Gent
51' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Carcela Standard Liège
55' Wissel Standard Liège Wissel R. Stam voor D. Opare Standard Liège
55' Wissel Standard Liège Wissel G. Mujangi Bia voor P. MPoku Standard Liège
57' Gele kaart Gent Gele kaart voor H. Kage Gent
66' Wissel Gent Wissel Renato Neto voor B. Dejaegere Gent
75' Wissel Standard Liège Wissel F. Bulot voor M. Carcela Standard Liège
75' Wissel Gent Wissel S. Privat voor M. Habibou Gent
86' Penalty Standard Liège Penalty G. Mujangi Bia Standard Liège
86' Wissel Gent Wissel S. Locigno voor H. Kage Gent
89' Doelpunt Gent Doelpunt A. Puljić met assist van H. Van der Bruggen Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Gent
Opstellingen Standard Luik - Gent

Voorbeschouwing Standard Luik - Gent

Standard Luik en Gent treffen elkaar in de 27e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 3 november 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Gent favoriet. 10 keer wist de ploeg van Standard Luik te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Standard Luik. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.