Nabeschouwing Standard Luik - Lokeren (2-2) || Jupiler Pro League 2013/2014

Donderdag 17 april 2014 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Standard Luik het donderdag 17 april 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lokeren.

Via de Standard Luik - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Lokeren (2-2)

De Jupiler Pro League 2013/2014 wedstrijd tussen Standard Luik en Lokeren geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 44e minuut dacht Lokeren op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Harbaoui. Helaas voor Lokeren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Lokeren dat via H. Harbaoui dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Batshuayi dacht na 68 minuten te scoren voor Standard Liège, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Standard Liège via G. Mujangi Bia, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Lokeren
2
2
LIVE Standard Luik - Lokeren 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor H. Harbaoui Lokeren
44' Doelpunt Lokeren Doelpunt H. Harbaoui met assist van A. Patosi Lokeren
46' Wissel Standard Liège Wissel G. Mujangi Bia voor J. De Sart Standard Liège
55' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor W. Vainqueur Standard Liège
60' Wissel Standard Liège Wissel I. de Camargo voor F. Bulot Standard Liège
64' Doelpunt Lokeren Doelpunt H. Harbaoui Lokeren
68' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Batshuayi met assist van I. de Camargo Standard Liège
71' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor D. Odoi Lokeren
72' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Remacle Lokeren
74' Wissel Lokeren Wissel J. Remacle voor Dutra Lokeren
75' Wissel Lokeren Wissel O. Kaya voor A. Patosi Lokeren
76' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor H. Vanaken Lokeren
77' Wissel Standard Liège Wissel I. Ezekiel voor T. Ben Haim Standard Liège
86' Doelpunt Standard Liège Doelpunt G. Mujangi Bia met assist van I. Ezekiel Standard Liège
91' Wissel Lokeren Wissel J. Trompet voor N. De Pauw Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Lokeren
Opstellingen Standard Luik - Lokeren

Voorbeschouwing Standard Luik - Lokeren

Standard Luik en Lokeren treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 24 januari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Standard Luik favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Lokeren slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.