Nabeschouwing Standard Luik - Zulte-Waregem (2-0) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zondag 9 februari 2014 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Standard Luik het zondag 9 februari 2014 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem.

Via de Standard Luik - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Zulte-Waregem (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Zulte-Waregem is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 70e minuut dacht Standard Liège op voorsprong te komen via een doelpunt van P. MPoku. Helaas voor Standard Liège werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Standard Liège dat via J. Van Damme dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Zulte-Waregem
2
0
LIVE Standard Luik - Zulte-Waregem 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor T. Hazard Zulte-Waregem
39' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Pourié Zulte-Waregem
40' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor I. Ezekiel Standard Liège
60' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor J. Van Damme Standard Liège
60' Wissel Zulte-Waregem Wissel Idrissa Sylla voor M. Pourié Zulte-Waregem
64' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Ó. Skúlason Zulte-Waregem
70' Doelpunt Standard Liège Doelpunt P. MPoku Standard Liège
71' Wissel Standard Liège Wissel I. de Camargo voor I. Ezekiel Standard Liège
71' Wissel Standard Liège Wissel M. Carcela voor G. Mujangi Bia Standard Liège
78' Wissel Zulte-Waregem Wissel B. Anderson voor M. NDiaye Zulte-Waregem
79' Doelpunt Standard Liège Doelpunt J. Van Damme met assist van M. Carcela Standard Liège
87' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Idrissa Sylla Zulte-Waregem
88' Wissel Standard Liège Wissel Y. Buyens voor M. Batshuayi Standard Liège
92' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Carcela Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Zulte-Waregem
Opstellingen Standard Luik - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Standard Luik - Zulte-Waregem

Standard Luik en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 25e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 6 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Zulte-Waregem favoriet. 7 keer wist de ploeg van Standard Luik te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Standard Luik. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.