Nabeschouwing Waasland-Beveren - Club Brugge (1-2) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zondag 1 september 2013 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Waasland-Beveren het zondag 1 september 2013 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge.

Via de Waasland-Beveren - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Club Brugge (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Club Brugge is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 1e minuut dacht Club Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Lestienne. Helaas voor Club Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Club Brugge dat via J. Jørgensen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 76e minuut moest Waasland-Beveren verder met een man minder nadat A. Oumarou een rode kaart had gekregen. Het lukte Club Brugge in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 93e minuut scoorde Waasland-Beveren via S. Blondelle, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Waasland-Beveren - Club Brugge
1
2
LIVE Waasland-Beveren - Club Brugge 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Club Brugge Doelpunt M. Lestienne met assist van L. Refaelov Club Brugge
24' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor R. Henkens Waasland-Beveren
48' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor J. Jørgensen Club Brugge
56' Doelpunt Club Brugge Doelpunt J. Jørgensen met assist van T. Høgli Club Brugge
68' Wissel Waasland-Beveren Wissel F. Lebbihi voor I. Tričkovski Waasland-Beveren
74' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Rowell voor R. Sterckx Waasland-Beveren
74' Wissel Club Brugge Wissel T. Meunier voor L. Refaelov Club Brugge
75' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Rowell Waasland-Beveren
76' Rode kaart Waasland-Beveren Rode kaart voor A. Oumarou Waasland-Beveren
78' Wissel Club Brugge Wissel V. Odjidja-Ofoe voor T. De Sutter Club Brugge
85' Wissel Waasland-Beveren Wissel R. Emond voor D. Veselinović Waasland-Beveren
88' Wissel Club Brugge Wissel Wang Shangyuan voor E. Adu Club Brugge
93' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt S. Blondelle met assist van M. Marić Waasland-Beveren
93' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor T. Meunier Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Club Brugge
Opstellingen Waasland-Beveren - Club Brugge

Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Club Brugge

Waasland-Beveren en Club Brugge treffen elkaar in de 6e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en Club Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 17 november 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 2 keer wist de ploeg van Waasland-Beveren te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Waasland-Beveren. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.