Nabeschouwing Waasland-Beveren - KV Oostende (2-0) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 5 oktober 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 5 oktober 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende.

Via de Waasland-Beveren - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - KV Oostende (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en KV Oostende is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 39e minuut dacht Waasland-Beveren op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Henkens. Helaas voor Waasland-Beveren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Waasland-Beveren dat via R. Sterckx dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 58e minuut moest KV Oostende verder met een man minder nadat Y. Brouckaert een rode kaart had gekregen. Het lukte Waasland-Beveren in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Waasland-Beveren - KV Oostende
2
0
LIVE Waasland-Beveren - KV Oostende 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor M. Marić Waasland-Beveren
39' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt R. Henkens Waasland-Beveren
40' Wissel Waasland-Beveren Wissel R. Sterckx voor I. Tričkovski Waasland-Beveren
46' Wissel KV Oostende Wissel N. Mushekwi voor J. Wilmet KV Oostende
46' Wissel KV Oostende Wissel J. Lukaku voor J. Hempte KV Oostende
48' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor D. Dessaer KV Oostende
53' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt R. Sterckx Waasland-Beveren
58' Rode kaart KV Oostende Rode kaart voor Y. Brouckaert KV Oostende
63' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Rowell voor M. Marić Waasland-Beveren
76' Wissel KV Oostende Wissel Fernando voor L. Depoitre KV Oostende
89' Wissel Waasland-Beveren Wissel R. Demjan voor D. Veselinović Waasland-Beveren
93' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Berrier KV Oostende
93' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Rowell Waasland-Beveren