Nabeschouwing Waasland-Beveren - Mons (4-1) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 18 januari 2014 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 18 januari 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mons.

Via de Waasland-Beveren - Mons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Mons (4-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Mons is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Mons op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Dussenne. Helaas voor Mons werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Waasland-Beveren dat via D. Veselinović dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Veselinović dacht na 39 minuten te scoren voor Waasland-Beveren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 59e minuut scoorde Waasland-Beveren via D. Veselinović, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 74 minuten spelen wist Waasland-Beveren via R. Demjan de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Waasland-Beveren - Mons
4
1
LIVE Waasland-Beveren - Mons 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Mons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Mons Doelpunt N. Dussenne met assist van T. Matthys Mons
31' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor N. Godemèche Waasland-Beveren
34' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt D. Veselinović met assist van R. Demjan Waasland-Beveren
36' Gele kaart Mons Gele kaart voor P. Monteyne Mons
39' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt D. Veselinović met assist van R. Demjan Waasland-Beveren
58' Gele kaart Mons Gele kaart voor S. Arbeitman Mons
59' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt D. Veselinović met assist van R. Henkens Waasland-Beveren
64' Wissel Mons Wissel A. Angeli voor T. Chatelle Mons
64' Wissel Mons Wissel M. Jarju voor S. Arbeitman Mons
74' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt R. Demjan Waasland-Beveren
75' Wissel Mons Wissel Y. Shpungin voor N. Timmermans Mons
81' Wissel Waasland-Beveren Wissel R. Emond voor D. Veselinović Waasland-Beveren
85' Wissel Waasland-Beveren Wissel F. Lebbihi voor R. Demjan Waasland-Beveren
88' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. Marić voor N. Godemèche Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Mons
Opstellingen Waasland-Beveren - Mons

Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Mons

Waasland-Beveren en Mons treffen elkaar in de 22e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en Mons in de Jupiler Pro League vond plaats op 14 september 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Mons favoriet. 1 keer wist de ploeg van Waasland-Beveren te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Waasland-Beveren. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.