Nabeschouwing Zulte-Waregem - KV Oostende (2-2) || Jupiler Pro League 2013/2014

Zaterdag 21 december 2013 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2013/2014 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 21 december 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende.

Via de Zulte-Waregem - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - KV Oostende (2-2)

De Jupiler Pro League 2013/2014 wedstrijd tussen Zulte-Waregem en KV Oostende geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 9e minuut dacht KV Oostende op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Depoitre. Helaas voor KV Oostende werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Zulte-Waregem dat via Idrissa Sylla dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Depoitre dacht na 64 minuten te scoren voor KV Oostende, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Zulte-Waregem via S. Kums, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - KV Oostende
2
2
LIVE Zulte-Waregem - KV Oostende 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt KV Oostende Doelpunt L. Depoitre KV Oostende
10' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor N. De Schutter KV Oostende
37' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. NDiaye Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel Idrissa Sylla voor B. Godeau Zulte-Waregem
53' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor L. Depoitre KV Oostende
59' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor B. Schmisser KV Oostende
60' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Idrissa Sylla met assist van M. NDiaye Zulte-Waregem
64' Doelpunt KV Oostende Doelpunt L. Depoitre met assist van F. Berrier KV Oostende
69' Wissel KV Oostende Wissel N. Mushekwi voor Fernando KV Oostende
72' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor J. Lukaku KV Oostende
73' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt S. Kums met assist van T. Hazard Zulte-Waregem
78' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor S. Kums Zulte-Waregem
81' Wissel KV Oostende Wissel Y. Brouckaert voor F. Berrier KV Oostende
87' Wissel Zulte-Waregem Wissel Ó. Skúlason voor D. De Fauw Zulte-Waregem
91' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor X. Luissint KV Oostende
91' Wissel Zulte-Waregem Wissel T. Bongonda voor R. Caceres Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - KV Oostende
Opstellingen Zulte-Waregem - KV Oostende

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - KV Oostende

Zulte-Waregem en KV Oostende treffen elkaar in de 20e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 25 augustus 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.