Nabeschouwing Achilles '29 - PKC 83 (6-0) || KNVB Beker 2010/2011

Woensdag 25 augustus 2010 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt Achilles '29 het woensdag 25 augustus 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen PKC 83. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Heikant in Groesbeek.

Via de Achilles '29 - PKC 83 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Achilles '29 - PKC 83 (6-0)

Het KNVB Beker duel tussen Achilles '29 en PKC 83 is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Achilles '29. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Achilles '29 op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Rigter. Helaas voor Achilles '29 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Achilles '29 dat via I. Rigter dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Hendriks dacht na 38 minuten te scoren voor Achilles '29, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 42e minuut scoorde Achilles '29 via G. Hempenius, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 69 minuten spelen wist Achilles '29 via P. van Putten de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 74e minuut scoorde T. Hendriks namens Achilles '29. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Achilles '29 - PKC 83
6
0
LIVE Achilles '29 - PKC 83 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Achilles '29 - PKC 83 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Achilles '29 Doelpunt I. Rigter Achilles '29
16' Doelpunt Achilles '29 Doelpunt I. Rigter Achilles '29
38' Doelpunt Achilles '29 Doelpunt T. Hendriks Achilles '29
42' Doelpunt Achilles '29 Doelpunt G. Hempenius Achilles '29
46' Wissel PKC 83 Wissel S. Frank voor J. Noordmans PKC 83
46' Wissel PKC 83 Wissel R. Tuankotta voor N. Schenkel PKC 83
51' Gele kaart PKC 83 Gele kaart voor M. Kamps PKC 83
51' Wissel Achilles '29 Wissel A. Goorman voor F. Hol Achilles '29
51' Wissel Achilles '29 Wissel P. van Putten voor D. van Straaten Achilles '29
69' Doelpunt Achilles '29 Doelpunt P. van Putten Achilles '29
70' Wissel Achilles '29 Wissel M. van Haarlem voor I. Rigter Achilles '29
70' Wissel PKC 83 Wissel E. Derguti voor S. Axwijk PKC 83
74' Doelpunt Achilles '29 Doelpunt T. Hendriks Achilles '29
87' Gele kaart PKC 83 Gele kaart voor M. Pannekoek PKC 83
Video hoogtepunten en samenvatting Achilles '29 - PKC 83
Opstellingen Achilles '29 - PKC 83

Voorbeschouwing Achilles '29 - PKC 83

Achilles '29 en PKC 83 spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Achilles '29 en PKC 83 elkaar treffen in de KNVB Beker.