Nabeschouwing AGOVV - Gemert (0-1) || KNVB Beker 2010/2011

Woensdag 25 augustus 2010 - 19:30 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt AGOVV het woensdag 25 augustus 2010 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Gemert. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Orderbos in Apeldoorn.

Via de AGOVV - Gemert live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AGOVV - Gemert (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen AGOVV en Gemert is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Gemert. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 14e minuut dacht Gemert op voorsprong te komen via een doelpunt van B. van der Reijken. Helaas voor Gemert werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AGOVV - Gemert
LIVE AGOVV - Gemert 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AGOVV - Gemert teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Gemert Doelpunt B. van der Reijken Gemert
27' Gele kaart Gemert Gele kaart voor I. Gadzo Gemert
30' Gele kaart AGOVV Gele kaart voor J. de Weerdt AGOVV
46' Wissel AGOVV Wissel G. Thijssen voor J. de Brouwer AGOVV
59' Gele kaart AGOVV Gele kaart voor M. Fennebeumer AGOVV
65' Wissel Gemert Wissel J. Hazenveld voor R. van Herpen Gemert
70' Wissel AGOVV Wissel T. Litjens voor K. Kievit AGOVV
75' Gele kaart AGOVV Gele kaart voor J. van Oorspronk AGOVV
75' Wissel AGOVV Wissel J. Heij voor M. Hoekstra AGOVV
80' Wissel Gemert Wissel J. Leyten voor B. Becker Gemert
90' Gele kaart AGOVV Gele kaart voor T. Litjens AGOVV