Nabeschouwing Capelle - Almere City (1-0) (na verlenging) || KNVB Beker 2013/2014

Dinsdag 24 september 2013 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2013/2014 neemt Capelle het dinsdag 24 september 2013 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark 't Slot in Capelle aan den IJssel.

Via de Capelle - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Capelle - Almere City (1-0) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Capelle en Almere City is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Capelle. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Capelle dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 118e minuut dacht Capelle op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Strik. Helaas voor Capelle werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Capelle die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Capelle - Almere City
1
0
LIVE Capelle - Almere City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Capelle - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Capelle Wissel M. Strik voor J. van Nieuwstadt Capelle
46' Wissel Almere City Wissel R. Kip voor T. Receveur Almere City
57' Gele kaart Capelle Gele kaart voor S. Diao Capelle
62' Gele kaart Capelle Gele kaart voor G. Rothman Capelle
72' Wissel Almere City Wissel G. Plet voor F. Serrarens Almere City
79' Wissel Capelle Wissel E. Versluis voor J. Valentijn Capelle
90' Gele kaart Almere City Gele kaart voor S. Nieuwpoort Almere City
92' Wissel Almere City Wissel B. Ottenhoff voor C.Toet Almere City
98' Gele kaart Almere City Gele kaart voor V. Janssen Almere City
106' Wissel Capelle Wissel L. van Steensel voor J. Tieleman Capelle
114' Gele kaart Capelle Gele kaart voor L. van Steensel Capelle
118' Doelpunt Capelle Doelpunt M. Strik Capelle
118' Gele kaart Capelle Gele kaart voor P. den Hartog Capelle
Video hoogtepunten en samenvatting Capelle - Almere City
Opstellingen Capelle - Almere City

Voorbeschouwing Capelle - Almere City

Capelle en Almere City spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Capelle en Almere City elkaar treffen in de KNVB Beker.