Nabeschouwing Capelle - SWZ (4-0) || KNVB Beker 2010/2011

Woensdag 25 augustus 2010 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2010/2011 neemt Capelle het woensdag 25 augustus 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen SWZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark 't Slot in Capelle aan den IJssel.

Via de Capelle - SWZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Capelle - SWZ (4-0)

Het KNVB Beker duel tussen Capelle en SWZ is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Capelle. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 65e minuut dacht Capelle op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Richard. Helaas voor Capelle werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het Capelle dat via J. Falkenstein dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Koppelaar dacht na 85 minuten te scoren voor Capelle, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde Capelle via S. van der Waal, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Capelle - SWZ
4
0
LIVE Capelle - SWZ 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Capelle - SWZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart SWZ Gele kaart voor W. Visser SWZ
7' Wissel Capelle Wissel S. van der Waal voor L. Visser Capelle
61' Wissel SWZ Wissel J. Rienks voor F. de Jong SWZ
65' Doelpunt Capelle Doelpunt M. Richard Capelle
74' Doelpunt Capelle Doelpunt J. Falkenstein Capelle
75' Wissel Capelle Wissel M. van Guldener voor J. Falkenstein Capelle
78' Wissel SWZ Wissel N. Nzoko voor D. Bennik SWZ
85' Doelpunt Capelle Doelpunt J. Koppelaar Capelle
85' Wissel Capelle Wissel J. Thijsse voor L. Bosscha Capelle
89' Doelpunt Capelle Doelpunt S. van der Waal Capelle